Roolit ja tehtävät

 

AREENA

Areenalla opastetaan kilpailijoita, valmentajia ja joukkueiden musiikinsoittajia oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. Areenalla pidetään huolta kilpailualustoista sekä avustetaan osallistujia järjestäytymään avajaisiin ja palkintojen jakoon.

 

ATTASEA

Attasea on kielitaitonsa perusteella jonkin maan joukkueiden yhteyshenkilö. Attasean tulee siis puhua suomen lisäksi jotain osallistuvien Euroopan maiden äidinkieltä niin, että voi auttaa joukkueita esiin tulevissa ongelmissa ja antaa infoa joukkueen omalla äidinkielellä. Attasea saa käyttöönsä puhelimen työnsä ajaksi ja hänen tulee olla tavoitettavissa sovittuina aikoina ainakin puhelimen välityksellä; paikan päällä kilpailupäivinä ja mahdollisena apuna lentokentältä noudoissa ja majoittumisissa jo ennen kilpailua ja kilpailun jälkeen. Ajankohdat sovitaan jokaisen kanssa erikseen.

 

HARKKAHALLI

Harkkahalli on paikka, jossa kaikki joukkueet viettävät vapaa-aikaansa sekä käyvät harjoittelemassa ennen kilpailusuoritustaan omalla alustallaan. Hallissa on cheer-matto sekä tanssialusta, joiden käyttöä valvotaan sekä ohjeistetaan joukkueita lähtemään korutarkastukseen ja kilpailusuoritukseen. Hallissa huolehditaan alustoista sekä yleisestä viihtyvyydestä.

 

KISATOIMISTO

Kisatoimisto on kilpailun sydän, jossa otetaan selvää ja autetaan kaikessa sekä tiedetään kaikesta, mitä tapahtuu. Kisatoimistossa myös  luovutetaan osallistujille ennakkoon tilattuja tuotteita. Erittäin hektinen ja kiireinen infopiste.

 

KORUTARKASTUS

Kilpailijoiden viimeinen piste ennen kisasuoritusta. Tarkastetaan, ettei kilpailijoilla ole kiellettyjä koruja tai muuta esitystä häiritsevää. Avustetaan areenaa määrätyissä työtehtävissä.

 

KULUNVALVONTA

Kulunvalvonnalla on tärkeä tehtävä pitää halli järjestyksessä ja turvallisena. Valvotaan hallin kulkupisteitä ja katsomoita – määrätyillä kulkuluvilla käynti vain määrättyihin tiloihin. Hallin omat järjestyksenvalvojat hoitavat ulko-ovet, joten kaikki kulunvalvonta vapaaehtoisvoimin tapahtuu hallin sisätiloissa.

 

LIVE STREAM

Kilpailut näkyvät suorana lähetyksenä netissä streamina, jonka kuvaaja tarvitsee avustajaa lähetyksen onnistumiseksi.

 

MYYNTI + NARIKKA

SCL:n myyntipisteen ja narikan hoitaminen. Myynnissä liiton omia tuotteita (esim. kilpailun virallinen t-paita) ja samassa yhteydessä naulakkopalvelut, jonne ihmiset voivat tuoda omaisuuttaan valvottavaksi kilpailun ajaksi.

 

RAKENNUS + PURKU

Kilpailuympäristön rakentaminen perjantaina 29.06. pitää sisällään töitä areenan ja harkkahallin mattojen paikoilleen laittamisesta myyntipisteen ja kisatoimiston sekä rekisteröinnin kokoamista muiden pikku töiden lisäksi. Purku tapahtuu sunnuntaina 01.07. kilpailun päätyttyä, jolloin vastaavasti kasataan pois pöydät ja tuolit sekä rullataan matot kuljetusta varten valmiiksi.

 

TUOMARIAVUSTAJA

Nimensä mukaisesti ovat tuomariavustajat tuomariston apuna niin pisteiden laskussa kuin kisasuoritusten ajanotossa sekä muissa mahdollisissa tuomariston pyytämissä tehtävissä. Työpiste on areenalla eikä kisasuoritusten katsominen katsomosta käsin ole mahdollista.

 

VIP / MEDIA

VIP-/Media -tilassa vieraiden vastaanottoa ja avustamista sekä takatiloihin saattamista kuvausten ja juttujen tekojen ajaksi.

Sosiaalisen median kanavien päivittämistä.